O pewnej osobie słów kilka
- Marcel Hans
- Data V-narodzin: 0-11-2006
- Miejsce V-Zamieszkania: Rottera (Dalmencja)
- V-Pochodzenie: Trizondal
- ID: TRI-003
Re: O pewnej osobie słów kilka
Przywróć Kronikę, ale pisz sam felietony do niej.
(-) Marcel Hans,
honorowy obywatel Trizondalu
honorowy obywatel Trizondalu
- Robert Dąbski-Hans
- Data V-narodzin: 07 lut 2011
- Miejsce V-Zamieszkania: Sclavinian
- V-Pochodzenie: Sclavinia
- ID: TRI-008
Oprócz tego co można dodać, sam mogę zmienić podejście, ale ja sam to nie wszystko.ATPotocki pisze:Kopiuj-wklej.
No ale właśnie w wielu tematach to nie jest postowanie na siłę, tylko zajęcie minuty czasu dla wymyślenia kilku zdań. Resztę rozumiem i dziękuje, że już wszystko jest wyjaśnione.Prosarmatyzm akurat nie wypalił więc z niego zezygnowałem zaś co do dyskusji to je obserwuje i włączam się tam gdzie mogę to zrobić. Nie chce postować na siłe.
RDH
Niekwestionowany autorytet moralny, uhonorowany Srebrnym Krzyżem Honorowym w II Królestwie Sclavinii. Wieloletni redaktor The Politique. Były Prezydent Trizondalu. Dziś walka na froncie sportowym.
Niekwestionowany autorytet moralny, uhonorowany Srebrnym Krzyżem Honorowym w II Królestwie Sclavinii. Wieloletni redaktor The Politique. Były Prezydent Trizondalu. Dziś walka na froncie sportowym.
- Ciaran van Scharfschuetze
- Zmarły
- Data V-narodzin: 26 mar 2007
- Miejsce V-Zamieszkania: Tainen
- V-Pochodzenie: RWŚ
- ID: TRI-005
- Kontakt:
Ja tam nie wiem, czy naprawdę dałeś spokój prosarmatyzmowi. To niby znikało, by za jakiś czas znów z Ciebie wyjrzeć. Ja mam do Sarmacji podejście chłodne, więc cieszę się, że postanowiłeś, że będzie tego mniej. Oby się to sprawdziło :)
(-) Ciaran van Scharfschuetze Gubernator Zongyi, Budowniczy Dalmencji, Dobry Gospodarz i Zarządca Nowego Jantaru
- ATPotocki
- Data V-narodzin: 02 sie 2008
A skrzydła jego wielce szatańskie
Lecz choć on czarny toć anioł pański.
-
Urodzony siewca pomysłów.ATPotocki pisze:https://statekm.wordpress.com/2010/04/2 ... low-kilka/
- ATPotocki
- Data V-narodzin: 02 sie 2008
Ostatnio jest go mało :<paulinaivette pisze:Urodzony siewca pomysłów.ATPotocki pisze:https://statekm.wordpress.com/2010/04/2 ... low-kilka/
A skrzydła jego wielce szatańskie